TÄVLINGEN!

Den 11/6 blir hela Mora spelplan för vårens största cykelhändelse! Runt omkring i stan
kommer vi att gömma ett par supersnygga cyklar. Vem som helst kan hitta, ta och använda
cykeln. Men det är just det som är grejen. Du måste hitta den först…

Reglerna är enkla

1. Hitta cykeln

Den kan vara var som helst! Hur bra kan du din stad? Ut och leta!

2. Ta cykeln

Har du hittat en cykel? Kul! Nu behöver du bara följa instruktionerna på cykeln. För säkerhets skull hittar du också samma instruktioner här: Kontakta oss för att få koden till cykellåset och för att bli registrerad som ägare till den nya cykeln. notera att du står för försäkring. Kom ihåg att använda hjälm!

3. Cykla

Kanske inte överallt, men gärna oftare. Det kanske är här en ny, sundare resvana börjar? Och du - här på sidan har vi samlat lite knep och trivs för att göra ditt cyklande enklare. Tipsen uppdateras efter årstid.

Cykelsläppet går ut på att två cyklar finns utplacerade någonstans i Mora och den som först hittar en av dessa och meddelar tävlingsansvariga på Mora kommun vinner cykeln. Cykeln är låst via kombinationslås och koden får personen om de är först att ringa in till numret som är fäst vid en lapp på cykeln. Vid vinst av en cykel får vinnaren fullt ägarskap av cykeln, samt medföljande kombinationslås. En del av tävlingen går även ut på att utannonsera vinnaren på bild i sociala medier (Facebook/Instagram) samt på morakommun.se. Medverkan här är önskvärt, men inte ett krav. Tävlingen finansieras genom Mora kommuns medel för hållbara idéer och arrangeras av en
projektgrupp som arbetar på kommunstyrelseförvaltningen. Endast tre personer i denna projektgrupp vet var cyklarna är utplacerade. För att tävlingen ska gå till på ett rättvist sätt finns det några ytterligare regler som den omfattas av.

1. Projektgruppen och deras anhöriga är diskvalificerade från att delta i tävlingen.

2. Endast en person per hushåll kan vinna en cykel.

3. En person kan inte vinna mer än en cykel.

Mora kommun logga
Mora kommun logga
Adress

Mora Kommun

Fredsgatan 16, 792 80 Mora

Webb och telefon

Morakommun.se

Telefon: 025-02 60 00